Körutazás Ausztráliában pihenéssel a Fiji szigeteken (18 nap) 2018.nov.08

 

Időpont: 2018. nov.08-25 (18 nap/15 éj)

ELŐFOGLALÁSI KEDVEZMÉNY:

         3 hónappal indulás előtt: 80 000 Ft/fő
2 hónappal indulás előtt: 40 000 Ft/fő

Részvételi díj: 1.649.900 Ft/fő (+ illetékek kb. 295.000 Ft/fő)

 

Program: 

 

1. nap: elutazás Budapestről 
Elutazás Budapestről a délutáni órákban az Emirates járatával Dubajba.

2. nap: utazás Melbourne-be 
A hajnali órákban továbbutazás Dubajból Melbourne-be, Victoria állam kozmopolita fővárosába, érkezés az esti órákban. Transzfer a szállodába, szabad program, pihenés a hosszú repülőút után. Szállás Melbourne-ben (3 éj).

3. nap: Melbourne 
Délelőtt városnézés, ismerkedés a Yarra-folyó partján épült gyönyörű viktoriánus stílusú épületekkel és szép parkokkal büszkélkedő várossal. A fő látnivalók a Botanikus kert, a Szent Patrik katedrális, a Fitzroy kertek, a parlament és a kilátás a Westgate hídról a Port Phillip öbölre és a történelmi Williamstown-ra. Délután kirándulás a Yarra-völgybe, látogatás a híres bortermelő vidék egyik borászatában, borkóstolóval.

4. nap: Great Ocean Road 
Egész napos kirándulás a világ egyik legszebb autóútja, a Great Ocean Road mentén. Gyönyörű tájak, tengeröblök, magas sziklafalak, hangulatos városkák szegélyezik a panoráma utat, az egyik fő látnivaló pedig a Tizenkét Apostol elnevezésű sziklacsoport. Visszaérkezés Melbourne-be késő este.

5. nap: Ayers Rock 
Reggeli után transzfer a repülőtérre, elutazás Ayers Rock-ba, Ausztrália spirituális központjába. Látogatás az Olgák vagyis a Kata Tjuta szokatlan sziklaformátumai között, majd megnézhetjük hogyan változtatja az őslakosok által Ulurunak nevezett szikla színét a lemenő nap fénye. Szállás az Ayers Rock Resortban (1 éj).

6. nap: Ayers Rock 
Napfelkelte előtt indulunk, hogy megcsodáljuk, milyen színekre festi az Uluru szikláját a felkelő nap. Reggeli után közelebbről is megismerkedünk az Uluruval és az őslakosok történeteivel, majd délután újra repülőre szállunk és Cairns trópusi városába utazunk. Szállás Cairnsben (3 éj).

7. nap: Nagy Korallzátony 
Egész napos hajókirándulás ebéddel Földünk legnagyobb korallzátonyához. Cairnsből gyors katamaránnal utazunk, hogy utasaink minél több időt tudjanak a Korall-tengeren lebegő platformon tölteni. Lehetőség úszásra, búvárkodásra, snorkelezésre, de akár szárazon is megúszhatjuk a programot, hiszen a platform víz alatti, üveggel borított részéből is megcsodálhatjuk a korallzátony varázslatos világát.

8. nap: Kuranda 
Reggeli után egész napos kirándulásra indulunk: utazás nosztalgiavonattal az esőerdőbe, az út csodás tájakon, vízesések és sziklafalak között vezet Kuranda falu felé. Szabad program, vásárlási lehetőség a falu piacán, majd drótkötélpályán ereszkedünk le a völgybe, megállókkal az esőerdőben.

9. nap: utazás Sydneybe 
Délelőtt szabad program, majd transzfer a repülőtérre, elutazás Ausztrália legismertebb városába, az élettel teli, nyüzsgő Sydneybe. Érkezés után transzfer a szállodába, majd szabad program. Szállás Sydney-ben (2 éj).

10. nap: Sydney 
A napot városnézéssel töltjük Sydney-ben: a történelmi Rocks városrész, látogatás a Darling Harbour negyedben és a gyönyörű Operaháznál, végül pedig a híres Bondi Beachen. Délután sétahajózás Sydney gyönyörű kikötőjében, a fedélzetről elénk tárul a város látképe, a Harbour Bridge, a fantasztikus tengerpartok és az exkluzív parti villák.

11. nap: utazás a Fiji-szigetekre 
Reggel transzfer a repülőtérre, elutazás Nadiba, Viti Levu sziget repülőterére. Az érkezést követően transzfer a mesés Natadola tengerparton fekvő szállodába (5 éj), délután szabad program.

12. nap: Viti Levu 
Egész napos szabad program, kikapcsolódás a szálloda tengerpartján.

13. nap: Viti Levu 
Délelőtt Nadi környékének látnivalóival ismerkedünk, először a helyi piacok nyüzsgésébe vetjük bele magunkat, majd egy igazi Fiji faluba látogatunk, az „Alvó óriás kertjében” pedig a helyi növényvilággal ismerkedünk, közöttük néhány különleges orchideával. A Sabeto természetes iszapmedencében és termálforrásnál kipróbálhatjuk a helyi iszap gyógyító hatását. Délután szabad program, kikapcsolódás a tengerparton.

14. nap: Viti Levu 
Egész napos szabad program, kikapcsolódás a szálloda tengerpartján.

15. nap: South Sea Island
Egész napos kirándulásra indulunk a Mamanuca-szigetekhez tartozó South Sea Island apró szigetére. Fehérhomokos partok, kristálytiszta víz, színes halaktól nyüzsgő korallzátonyok várják a kikapcsolódni vágyókat. A szigeten finom ebédet fogyaszthatunk el, lehetőség nyílik majd snorkelezésre, kajakozásra, és ha valaki csak távolról szemlélné a csodás tengerpartot, az a medencében is hűsölhet. Délután visszahajózunk Viti Levu szigetére.

16. nap: visszautazás Sydney-be 
Délelőtt búcsút veszünk Fiji varázslatos világától és visszautazunk Sydney-be. Délután szabad program a városban. Szállás Sydney-ben (1 éj).

17. nap: Kék-hegység 
Egész napos kirándulás a Kék hegységbe: Sydney-től egy karnyújtásnyira az érintetlen természetben érezhetjük magunkat, a Kékhegység látványos sziklaalakzataival, vízeséseivel, gyönyörű tájaival elvarázsolja látogatóit. Megcsodáljuk a kilátást az Echo pontról és a Három nővér sziklaalakzatra és mielőtt visszatérnénk Sydney-be, ellátogatunk a Featherdale vadasparkba is, ahol láthatunk koalákat és sok egyéb ausztrál állatot és madarat, sőt, akár kengurut is etethetünk. A kirándulást követően transzfer a repülőtérre, elutazás Dubajba az éjszakai órákban.

18. nap: hazautazás 
A reggeli órákban továbbutazás Budapestre, érkezés a déli órákban.

Részvételi díj – Ft/fő

2 ágyasban: 1 549 900

egy ágyasban:1 999 900

A részvételi díj tartalma: repülőjegyek, szállás 15 éjszakára a megjelölt étkezésekkel, programok, belépőjegyek a nevezetességekhez, útlemondási biztosítás.

A részvételi díj nem tartalmazza: repülőtéri illetékek kb. 249 000 Ft/fő, borravalók, betegség-, baleset- és poggyászbiztosítás.