Főoldal | Ausztrália hasznos tudnivalók | Ajánlatkérés | Utazási feltételek | Céginformáció (kapcsolat) | Hasznos linkek
ONLINE KÖTHETŐ BIZTOSÍTÁSOK ÉS BIZTOSÍTÁSI INFORMÁCIÓK
UTASBIZTOSÍTÁS - Oldalunkon gyorsan és egyszerűen kötheti meg személyes igényeihez igazodó utasbiztosítását külföldi utazásaihoz. Az Önnek leginkább megfelelő módozat kiválasztása után - amennyiben még nem járt nálunk - regisztráljon és határozza meg felhasználónevét és jelszavát! Az adatlap kitöltése után a rendszer biztosítási díjat kalkulál, melynek elfogadása esetén bankkártyás fizetésre és az elkészült utasbiztosítási kötvény nyomtatására kerül a sor.
ONLINE UTASBIZTOSÍTÁS kötése itt >>
REPÜLŐJEGYBIZTOSÍTÁS - Biztonság arra az esetre, ha utazása meghiúsul, mert Ön megbetegszik, balesetet szenved, és az előre megvásárolt repülőjegyét sem tudja átíratni. Útlemondási biztosításunk díja repülőjegye árának 5%-a, amely az illetékekre nem vonatkozik.
ONLINE REPÜLŐJEGYBIZTOSÍTÁS kötése itt >>
Letölthető dokumentumok:
- Utasbiztosítási tarifák megtekintése
- Utasbiztosítási szabályzat megtekintése
- Útlemondási biztosítás feltételeinek megtekintése
- Repülőjegy lemondási biztosítás feltételeinek megtekintése
 
Hírlevél *

* A jogszabályok értelmében, minden természetes személyeknek teljes nevet és címet is meg kell adnia. Ha ezt nem teszi meg, akkor ezt arra vonatkozó nyilatkozatnak tekintjük, hogy Ön nem természetes személyként iratkozott fel hírlevelünkre. Az adatokat nincs jogunk vizsgálni és arra sincs jogunk hogy bárkinek továbbadjuk. Az e-mail cím megadása után kérjük, hogy további adatait szóközökkel elválasztva adja meg. Köszönjök megértését !
Admiral Travel Utazási Iroda Kft. Engedélyszám: U 000111 | WebDesign Admiral